LEGVIDÁMABB BARANGOLÁS

Részvételi díj/fő 35.00
  • 3 óra
  • Étkezés
  • Idegenvezető
  • Ital
  • Múzeum


Leírás

Dunai rakpart, Zwack gyár, Csepel Művek, Haspók étterem

Miután végig haladunk a Duna mentén, ahol elénk tárul a világörökség részeként számon tartott Dunai panoráma, a történelmi Duna hidak, a Margit-sziget, Parlament, a budavári palota, Gellért hegy, utunk első állomása a Zwack gyár.

A gyárlátogatás során belekóstolhatsz az Unicum különleges ízvilágába. Végigkalauzolunk a több mint 220 éves titkos recepten alapuló gyógynövénylikőr – az Unicum történetén, különlegesebbnél különlegesebb palackokat láthatsz, melyeket a likőrkülönlegességeiről is híres Zwack J. és Társai gyár készített és gyárt a mai napig.

Túránk a Csepel Művek területén folytatódik, ahol képet kaphatsz a fénykorában 35.000 főt foglalkoztató gyár-univerzumról: konzervdobozok és töltényhüvelyek, nyugati exportra gyártott harckocsik próbaútja a homokdombokon, Gagarin látogatása, betonozó grófkisasszonyok, a kohász brigád beavatási szertartása, csillogó motorok és pusztuló csarnokok, az anyag szeretete és az öntöde olvadt cukor illata. A gyárkapun kilépve betérünk Budapest legjobb palacsintázójába, ahol 130 féle palacsintából választhatsz.

Vasárnaponként a Zwack Látogatóközpont zárva tart, így ezeken a napokon, helyette a Szoborpark kerül be a programba.

A részvételi díj tartalmazza a Zwack Látogatóközpont belépőt kóstolóval és egy desszertet a Haspók étteremben.

Foglalás után felvesszük veled a kapcsolatot és egyeztetünk minden részletről (minden túránk a Lehel tér 1-ből indul – az Árpád-házi Szent Margit templom előtti parkolóból).


Infók

1-3 person car: 105 euros and an additional 35 euros for any additional passengers

1-5 person minibus: 165 euros and then an additional 33 euros for any additional passengers
All year Monday-Sunday: 10.00 – 17.30, last booking: 16.30


retroadventures.hu